Sari la conținut

Radu Vâlcan și bebelușul de două luni au COVID-19

Radu Vâlcan și bebelușul de doar două luni au COVID-19, la câteva zile după ce Adela Popescu s-a infectat cu noul coronavirus. Cei doi băieți mai mari sunt în regulă.

Potrivit declarațiilor Adelei, soțul ei a luat virusul de la ea, după ce a îngrijit-o în perioada de carantină. Starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună.

"Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi", a spus Adela la Pro TV.

Pentru a-și liniști fanii, Adela Popescu și Radu Vâlcan au postat câteva story-uri pe Instagram în care spun că starea lor de sănătate este una bună.

"Beau un cappuccino cu lapte vegetal, așa cum îi stă bine bolnavului. Ei bine, așa arată doi dintre cei trei oameni de la noi din casă care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine, totul e foarte bine. Ah, și eu sunt și vaccinat", a spus Radu Vâlcan.
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!