Sari la conținut

Ramona Bădescu, gravidă la 50 de ani. Cum arată chiar înainte de a deveni mămică

Încă o actriță de talie internațională intră în lumea mămicilor. Este vorba despre Ramona Bădescu, frumoasa actriță care va deveni mămică la nici mai mult, nici mai puțin de 50 de ani.

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei OK!, aceasta povestește cum l-a cunoscut pe tatăl bebelușului, cum a aflat că este însărcinată, dar și cum a fost această călătorie magică de 9 luni, căci Ramona va da naștere unui băiețel chiar luna aceasta.

„Nu am dispărut, dar într-un mod egoist am vrut să petrec această perioadă mult aşteptată din viaţa mea cât mai intim, cât mai privat, așa cum merită acest moment. Mi-am dedicat fiecare clipă, fiecare minut, noii bătăi de inimă pe care o simțeam în interiorul meu. Nu am ascuns sarcina, nu asta era intenția, doar că bineînțeles am dat prioritate acestor momente și le-am trăit intens.”

Mai mult, Ramona a vorbit și despre iubitul ei, pe care l-a cunoscut la Roma în urmă cu doi ani. Și deși nu a fost dragoste la prima vedere, ba dimpotrivă, acesta a ajuns să o cucerească și să o facă să trăiască miracolul maternității la o vârstă la care mulți nu se mai așteptau:

De asmenea, Ramona a ținut să demonteze și zvonul conform căruia ar fi rămas însărcinată pe cale artificială: „Eu, cu mult timp înainte, îmi făcusem procedura de congelare a ovulelor – despre care le sfătuiesc şi pe tinere să se informeze şi să o facă. Eu nu ştiam despre asta, dar o prietenă mi-a sugerat acum câţiva ani lucrul acesta. Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca în luna ianuarie să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toate analizele, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunându-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni.”

Citește mai mult pe okmagazine.ro


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!