Sari la conținut

Rihanna a fost criticată pentru că își expune prea des burtica de gravidă. Ce a răspuns artista

Vezi gGalerie foto

In luna mai a anului 2022, Rihanna devenea mămică pentru prima dată. Artista este acum însărcinată cu cel de-al doilea copil.

La fel ca la prima sarcină, Rihanna refuză să poarte haine de gravidă, spunând că vestimentația poate să fie și distractivă. Vedeta se îmbracă cu topuri și sutiene, lăsându-și burtica la vedere.

Înainte de a-și anunța cea de-a doua sarcină, cântăreața obișnuia să poarte paltoane și haine care să-i ascundă sarcina. Acum, Rihanna poarte haine care îi pun în evidență burtica de gravidă.

Cântăreața a fost criticată pentru stilul ei vestimentar, însă ea a ales să le răspundă oamenilor care nu sunt de acord cu stilul ei.

“Când am aflat că sunt însărcinată, m-am gândit în sinea mea că nu am cum să merg la cumpărături în haine de gravidă. În plus, corpul meu face lucruri incredibile în acest moment și nu are de ce să-mi fie rușine de asta. De ce ar trebui să-mi ascund sarcina?”, a spus artista.

Ea a încheiat cu o declarație îndrăzneață: „Îmi pare rău, este prea distractiv să mă îmbrac cu haine interesante și nu voi renunța la acest lucru doar pentru că acum corpul meu trece prin niște schimbări.”

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!