Sari la conținut

Roxana Vancea e însărcinată! Mamă de băiețel sau de fetiță?

Vezi gGalerie foto

Roxana Vancea a anunțat pe contul său de Instagram că va deveni mămică.

Ea a postat o fotografie în care apare alături de Dragos Paiu, soțul ei, și de băiețelul acestuia, Milan, alături de mesajul: „Noi 4”.

 

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit civil la sfârșitul anului 2019, însă abia de curând Roxana a vorbit despre intenția de a-și mări familia. Ea are deja experiență cu creșterea copiilor, întrucât a devenit o mamă dedicată pentru fiul lui Dragoș Paiu, micuțul Milan.

Conform ultimei ecografii, Roxana și Dragoș vor deveni părinți de băiețel, așa că Milan va avea în curând un nou partener de joacă.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Roxana a mărturisit că: “Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am aflat că sunt însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație. Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat: era pe canapea și m-am dus cu testul la el.”
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!