Sari la conținut

Ryan Reynolds, declarație inedită pentru soția lui: “Nu aș fi crezut că partida de sex din toaleta aeroportului...”

Pe 9 mai se sărbătorește, în toată lumea, Ziua Internațională a mamei, ocazie cu care Ryan Reynolds i-a făcut o declarație inedită partenerei sale de viață, Blake Lively.

“Nu pot exprima în cuvinte...ești inima și sufletul oricărui moment al vieții nostre de familie. Sunt extrem de recunoscător pentru toată lumina și bunătatea ce le reverși în noi, în fiecare secundă a vieților noastre. Te văd mereu în ochii copiilor noștri. În fiecare râs. În fiecare moment și clipă de vulnerabilitate. Curajul și determinarea de care este nevoie, pentru a fi o mamă în anul 2021, reprezintă un act de putere și de eroism”, scris Ryan pe contul său de Facebook.

Actorul și-a încheiat mesajul emoționant printr-o glumă extrem de... sexy.

“Nu mi-aș fi imaginat niciodată că partida anonimă de sex din baia avionul va duce la asta... Sau ca l-ai putea angaja pe “Dog, vânătorul de recompense” (n.r.: serial, 2004), să mă găsească. În orice caz, sunt bucuros că pot reflecta și eu măcar puțin din lumina pe care tu ne-o dai zilnic. “La mulți ani de Ziua Internațională a mamei”, iubita mea!”, a încheiat el.

Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au împreună 3 copii: James Reynolds (7 ani), Ines Reynolds (5 ani) și Betty Reynolds (2 ani).

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Adi

    "Nu mi-aș fi imaginat niciodată că partida anonimă de sex din baia avionul va duce la asta..."

    Asta-i ca bancul ala...

    - Mami, mami, tu ce ai vrut, baiat sau fata?
    - Eu am vrut doar sa-mi leg sireturile...

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!