Sari la conținut

Salma Hayek a dezvăluit că a alăptat un copil necunoscut

Se spune că este nevoie de un sat întreg pentru a crește un copil, iar Salma Hayek a dovedit acest lucru atunci când nu a ezitat să alăpteze copilul unui străin, în timpul unei călătorii în Sierra Leon, în septembrie 2008. La acea vreme, fiica Salmei, Valentina, avea un an și era alăptată.

În timpul călătoriei, Salma a vizitat un spital unde a cunoscut o proaspătă mămică și nou-născutul ei de o săptămână. Actrița a fost informată că multe femei din Sierra Leone renunță să-și alăpteze copiii destul de devreme din cauza presiunii soților lor. Mămica din Sierra Leone își dorea să producă lapte matern, iar copilul era înfometat, așa că Salma a decis să alăpteze bebelușul.

La scurt timp după alăptarea bebelușului străin, vedeta a vorbit despre motivul pentru care a ales să facă acest lucru. Salma își înțărca fiica în acel moment, dar încă avea lapte matern, așa că a putut să alăpteze și bebelușul necunoscut.

Ea a primit acuzații că nu i-a fost loială fiicei sale, însă Salma a spus că ea crede că fiica ei ar fi mândră să știe că mama ei a hrănit un alt copil. De asemenea, ea a adăugat că aceasta este una dintre modalitățile prin care se asigură că fiica ei va deveni o persoană generoasă și grijulie.

În SUA, laptele matern se poate dona și poate fi folosit ca hrană pentru bebelușii ale căror mame nu pot alăpta sau nu au suficient lapte matern.

Centrul pentru Controlul Bolilor, Academia Americană de Pediatrie și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă în primele șase luni de viață ale bebelușului.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!