Sari la conținut

Serena Williams a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil: gender reveal cu drona

Vezi gGalerie foto

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au organizat petrecerea de gender reveal pentru cel de-al doilea copil al lor, eveniment care a devenit imediat viral.

Cei doi nu au organizat o petrecere tradițională și au optat pentru un spectacol de lumini cu drone.

Jucătoarea de tenis, în vârstă 41 de ani, a crezut că momentul în care va afla dacă va avea fetiță sau băiat se va face prin celebrul tort pe care îl au toți viitorii părinți la petrecerea de gender reveal, dar soțul ei a avut o idee mai spectaculoasă.

La petrecere, celebrul tort nu a lipsit, însă, pe lângă acesta, momentul cu adevărat spectaculos a fost cel reprezentat de drone. Tortul a fost pretextul pentru ca soțul Serenei să-i facă acesteia o mică farsă, așa că desertul nu a fost nici roz, nici albstru, ci a fost galben.

Spectacolul de lumini a fost cel care a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Serena și soțul ei vor deveni părinți de fetiță, a doua oară.

Serena Williams și Alexis Ohanian au devenit părinți pentru prima data în septembrie 2017, când a venit pe lume Alexis Olympia Ohanian Jr., iar in noiembrie 2017, aceștia s-au căsătorit.

În luna mai 2023, cuplul a anuntat că așteaptă cel de-al doilea copil.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!