Sari la conținut

Simona Halep, sfat pentru părinții care vor să își dea copiii la tenis

Numele Simonei Halep a fost zilele acestea pe buzele tuturor românilor. Că ne-am bucurat cu adevărat pentru ea, ca sportiv, că i-am mulțumit că a dus România pe cele mai înalte culmi sau că pur și simplu ne-a stat gândul la suma enormă pe care a câștigat-o... un lucru e cert: Simona merită felicitările și mulțumirile noastre!

Mai mult, văzând gloria ei atât de reală, unii dintre părinți nu au putut să nu se întrebe cum ar fi dacă și-ar da copiii la tenis! Ce ar fi ca și ei să practice acest sport atât de frumos? Dar oare Simona cum ar răspunde acestei idei, dacă ar fi întrebată de părinții doritori? Ei bine, avem răspunsul!

La câteva minute după ce câștigase (6-2, 6-2) finala cu Serena Williams, aflată fiind pe gazonul Terenului Central de la All England Lawn Tennis and Croquet Club, Simona Halep a declarat în fața miilor de spectatori: ”Această victorie înseamnă foarte mult petnru mine şi pentru familia mea. Cred că pentru toţi românii este un rezultat care poate inspira mulţi copilaşi să se apuce de tenis şi să fie şi ei campioni într-o zi. Sunt mai mult decât bucuroasă şi vreau să mă bucur de acest moment cât se poate de mult. Vreau să mă bucur de ceea ce s-a întâmplat aici, o să-mi iau o vacanţă mică şi după aceea din nou la treabă”.

Apoi, în conferința de presă, întrebată ce le-ar recomanda părinților care își dau copiii la tenis, Simona Halep  a spus:”Le-aș spune să nu pună presiune pe ei. Să-i lase să se joace mai întâi. Iar dacă lor le place atunci pot să meargă mai departe”

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!