Sari la conținut

Smiley, tătic de fetiță sau de băiețel?

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproximativ 3 ani. Acum, surse neoficiale susțin că blondina este gravidă și că se știe deja sexul copilului.

Se pare că frumoasa Gina este gravidă în primul trimestru de sarcină și că urmează să-l facă tătic pe Smiley în doar câteva luni.

În ultima perioada, viitoarea mămică a început să poarte haine mai largi, pentru a-i acoperi burtica.

“Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea. Gina și-a dorit foarte tare un copil și iată că Dumnezeu pare să i-l fi dat într-un moment în care se așteptă mai puțin. Ea are în continuare proiecte, contracte pe care și le onorează cu brio, și se comportă ca și cum n-ar fi o graviduță”, susțin sursele din anturajul cuplului.

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!