Sari la conținut

Sora Lidiei Buble, Estera, este însărcinată pentru a treia oară. A postat primele imagini cu burtica de gravidă - GALERIE FOTO

Vezi gGalerie foto

Sora Lidiei Buble, Estera, este însărcinată pentru a treia oară. Tânăra este mămică de doi băieți, iar acum se pregătește pentru cel de-al treilea copilaș.

La aflarea veștii, sora ei, Lidia, a fost atât de bucuroasă și de emoționată, încât a izbucnit în lacrimi de fericire. Artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a mărturisit că arde de nerăbdare să devină, din nou, mătușă.

Estera Buble a fost cea care a dat fericita veste, pe rețelele de socializare. Sora Lidiei Buble a postat un mesaj în mediul online, anunțând că, în curând, va fi mamă de trei și că se simte binecuvântată. Aceasta a publicat un filmuleț alături de familia ei, în care i se vede burtica de gravidă.

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată!', a scris Estera Buble în mediul online, în dreptul unui filmuleț.

Imediat, și Lidia i-a transmis surorii ei un mesaj din suflet, nerăbdătoare să devină iar mătușă.

„Plâng! Cea mai binecuvântată mătușică sunt! Abia aștept să vină bebe! Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, deci nu există bucurie mai mare pentru mine decât atunci când familia noastră se mărește cu încă un membru și încă un membru. Și Esti, sunt convinsă că o să aduci pe lume cel mai dulce bebeluș! N-am cuvinte, te iubesc mult și îți mulțumesc că mi-ai dăruit și știu că îmi vei dărui în continuare cei mai minunați nepoței', a spus Lidia Buble, cu ochii în lacrimi, la Instagram Story.

Lidia Buble provine dintr-o familie extrem de frumoasă și numeroasă, cu 11 copii. Îndrăgita artistă are șase frați, patru surori și mulți nepoți, iar acum încă un copil este pe drum. Sora ei, Estera Buble, alături de care a participat la Asia Express în 2021, este însărcinată cu al treilea bebeluș.

Lidia Buble trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Horațiu Nicolau. Artista și omul de afaceri sunt împreună din 2021, dar preferă să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor. Recent, vedeta mărturisea că-și dorește să devină mamă și să aibă mulți copii în viitor. Mai întâi, însă, vrea să se mărite.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro

  click.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!