Sari la conținut

Teo Trandafir și Maia, primul shooting foto împreună

Vezi gGalerie foto

Teo Trandafir este pe micul ecran de aproape 30 de ani și este una dintre cele mai îndrăgite personalități de televiziune.

În ceea ce privește viața de familie, deși nu are copii biologici, Teo o consideră pe Maia parte din familie și copilul ei. Ea a declarat într-un interviu: “Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică. Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.”

De curând, Teo și Maia au avut primul pictorial împreună, iar din poze reiese legătura strânsă pe care o au cele două.

Se poate observa că relația dintre Teo și Maia este una cu totul specială, de la care Teo are foarte multe de învățat. “Maia nu este un om atât de iertător, precum sunt eu, pentru că are un sistem de valori un pic mai precis. Eu iert aproape orice, iar ea, uneori, mă atenționează. Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă.”

Sursa foto

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!