Sari la conținut

Theo Rose este însărcinată? Ce a declarat mama artistei

După patru luni de relație, Theo Rose (25) și Anghel Damian (31) vor deveni părinți pentru prima oară.

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat încă acest lucru, mama lui Theo Rose a făcut deja prima declarație, în calitate de bunică, într-un interviu din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Întrebată cum se simte după aflarea veștii, mama lui Theo Rose a declarat: „Cum pot să comentez? Sar în sus. Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum, că trebuie să stau cu bebelușul, dacă vine. Să fie sănătoși! Și ce să zic, să ne bucure viața, că asta așteptăm. Asta e împlinirea noastră”, a declarat mama lui Theo Rose, spunând că tatăl artistei „are și planuri, îl duce la fotbal”.

De asemenea, mama artistei a fost întrebată când a aflat de la fiica ei că va deveni bunică. Iată ce a răspuns: „Așa, de puțin timp, de o săptămână, două. Au venit în vizită. Chiar nu eram acasă și când am auzit că e rost de o veste bună am făcut stânga împrejur. Ne-am bucurat. Avem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A spus că dacă pică, asta e, nu e problemă. Ea iubește foarte mult copiii, a și botezat câțiva copilași. Nu știu dacă se așteptau, astea sunt problemele lor, nu ne băgăm noi, dar sunt foarte fericiți.”

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!