Sari la conținut

„Vine bebe 4, felicitări!!”. Adela Popescu, gravidă din nou? Un clip video i-a pus pe jar pe fani

Aflată în vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, Adela Popescu a stârnit controverse în mediul online. Vedeta și-a pus fanii pe jar, după ce a apărut pe Instagram cu o burtică ce ar fi putut trăda cea de-a patra sarcină. Așa cum era de așteptat, mulți internauți au felicitat-o pentru sarcină!

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, fosta prezentatoare de la PRO TV a făcut anumite gesturi care i-ar fi putut trăda o sarcină. Fanii au observat burtica ușor proeminentă a Adelei Popescu, în videoclipul postat de pe plajă, în care ea și Radu Vâlcan stau întinși pe nisip, iar el îi mângâie burtica. Drept urmare, oamenii s-au grăbit să o felicite pentru noua sarcină.

 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)


New kid on the block ? La voi, nu m-aș mira. Așa arată fericirea aia normală…, ca în imaginea alaturată, a scris Mihaela Rădulescu.

„Să sperăm că va fi fată!”, „Vine bebe4, burtica se vede”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, „Pe bune? Nu mai poate manca omul, sa fie puțin balonat sau este obligatoriu sa fie burtica plata, gata e burta de gravida? Voi cum va simțiși să vă zică careva ca sunteți gravide și să nu fiți? Ce vă privește viața personală a altei persoane, chiar daca e persoana publică. Adela ești o frumoasa!”, „Unii oameni chiar nu înțeleg cum arată abdomenul unei mame care a născut 3 copii… Nici măcar nu e vorba de grăsime, e vorba de mușchii abdominali”, au fost o parte dintre mesajele internauților.

Amuzată de toată situația creată, vedeta a făcut haz de necaz și a mărturisit că a făcut tot posibilul să arate bine înainte de vacanța din Thailanda, dar nu prea i-a ieșit.

Dragilor, vă ador!! Așa mesaje minunate… Dar, ca să fie foarte clar, nu sunt însărcinată. Doar îmi place mult păpica, dupa cum bine știți, a comentat și ea la propriul clip.

„Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat «Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna». Asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic «Burtica se vede». Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a recunoscut Adela Popescu pe Instagram, la secțiunea Story.
 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!