Sari la conținut

20 de filme artistice de văzut în familie (partea a II-a)

Și uite cum a mai trecut un an, a mai venit o toamnă și iarăși activitățile se mută de afară în interior. Nu sunt neapărat adepta uitatului la televizor, sau mai degrabă nu sunt pentru a uita copilul în fața televizorului. Cred totuși că un film bun în familie e benefic pentru toți. Ne distrăm, învățăm câteva ceva, iar dacă noi adulții, suntem capabili să lăsăm telefoanele sau laptopurile și să fim acolo trup și suflet, e și un prilej de conectare părinte-copil. Prima serie de recomandări de filme artistice de văzut în familie a avut mare succes. Între timp am mai descoperit filme faine, mai noi, dar mai ales mai vechi. Lista include și filme potrivite pentru copii mai mari.

Filme artistice de văzut în familie

Prințesa îndărătnică 1 și 2 (The Princess Diaries)

Este un film din 2001, o poveste frumoasă, clasică, cu fata simplă din San Francisco, care se trezește peste noapte prințesă moștenitoare a unui mic regat european, Genovia. Julie Andrews face un rol minunat, cel al reginei-bunică, iar Anne Hathaway este fermecătoare în rol de prințesă neîndemânatică.

Peter Pan (2004)

Ecranizarea poveștii și a desenului animat despre băiețelul care nu îmbătrânește niciodată. Este un film frumos și sesnsibil, merge văzut și cu copii mai mici.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Articole relationate
Guma de mestecat cu pro și contra

Guma de mestecat cu pro și contra

Eu n-am văzut copil căruia să nu îi placă guma de mestecat, în special pentru gustul dulce pe care îl are sau aromele cu care îi îmbie. Eu însămi mă bucuram cu...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti