Sari la conținut

A fost aspru criticată dupa ce a publicat aceste poze cu micuţul său. Motivul din spate emoţionează, însă, cu adevărat

Vezi gGalerie foto

Micuţul Phoenix şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-un shooting foto tematic, organizat chiar de mama sa. Deşi băieţelul a fost tot numai un zâmbet, nu cu aceeasi bucurie au salutat internauţii alegerea femeii.

Amy Louise, mama băieţelului, şi-a dorit ca fiul său să fie fotografiat într-un decor inspirat parcă din filmele horror, în care zombie sunt personajele principale. Cei care au văzut fotografiile s-au grăbit, însă, să o judece pe femeie și să catalogheze gestul sau drept unul "dezgustător" și "morbid".
Iniţial, Amy a fost exclusă din grupurile de mămici din care făcea parte pe Facebook, pe motivul că este o mamă inconștientă și că deciziile ei îl vor marca pe viață pe micuțul Phoenix.

Dorind să pună capăt criticilor, Amy le-a răspuns internauţilor şi le-a  dezvăluit motivul care a stat în spatele temei alese pentru şedinţa foto. Femeia a povestit atât pe internet, cât şi pentru Daily Mail, că micuțul s-a născut fără puls: "Doctorii mi-ai spus că placenta s-a dezlipit și că nu îi pot stabili pulsul", a povestit mama. 

După ce a născut, Amy a fost convinsă că bebelușul său s-a născut mort, însă micuțul s-a dovedit a fi un luptător. Doctorii l-au readus la viață pe 31 octombrie, chiar de Halloween.  

"Au fost cele mai îngrozitoare 13 minute din viața mea. Când l-am văzut pentru prima oară, lumea întreagă a dispărut", a completat femeia.  

"Având în vedere întreaga poveste, ce altă temă mai potrivită aș fi putut să găsesc pentru băiețelul meu care a fost declarat mort și a revenit la viață de Halloween?!" și-a motivat Amy decizia. 

Tu ce părere ai despre decizia mamei?

Sursa foto: Amanda Queen Photography
 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!