Sari la conținut

Atenție la jucăriile care conțin magneți! Avertisment emis de o mamă, după ce copilul ei a înghițit magneții dintr-o jucărie

O mamă a transmis tuturor părinților un avertisment cu privire la magneții din jucării, după ce fiica ei de 4 ani a înghițit 2 bile magnetice.
Hayley Thake a postat Facebook pentru a atenționa părinții cu privire la pericolele pe care le pot provoca magneții din jucării, spunând că fiica ei a fost operată pentru a-i scoate magneții din intestin.

„Nu e o postare pe care am crezut că o să o scriu vreodată, dar vreau să îi avertizez pe părinți cu privire la pericolele pe care le au magneții. Sunt sigură că au mai fost postări asemănătoare, dar, din păcate, eu nu le-am văzut niciodată. Nu mă voi ierta niciodată pentru că i-am cumpărat fiicei mele o jucărie care conține magneți. Fetița mea a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i scoate magneții din intestin. Odată intrați în corp, magneții se conectează între ei. Din fericire, fiica mea mi-a spus imediat că a înghițit magneții, așa că am putut să acționez rapid. Vă rog, îi îndemn pe toți părinții, dacă aveți prin casă bile magnetice, aruncați-le imediat."

► Citește și: Înghițirea obiectelor străine. Tot ceea ce ar trebui să știm

Trustul pentru prevenirea accidentelor pentru copii (CAPT) a avertizat părinții anul trecut cu privire la pericolele magneților ca răspuns la cazul șocant al unui băiețel de trei ani din Irlanda de Nord căruia i-a fost îndepărtată o parte din intestin, după ce a înghițit nouă mici bile magnetice.

Suzanne Lawther, consultant în chirurgie pediatrică la Spitalul Royal Belfast a spus: „Bilele magnetice sunt de aproximativ 10 ori mai puternice decât magneții tradiționali și dacă magneții ajung pe ambele părți ale unei bucăți a tractului digestiv, forța magnetică este atât de puternică încât interferează de fapt cu aportul de sânge."

Sursa
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!