Sari la conținut

Ba e nevoie, părinte, de educație sexuală!

Mi-e frică, o groază teribilă, de momentul în care fiică-mea nu va mai fi virgină. De acel moment, pe care niciun tată de fată nu știe cum să-l trateze. Sper să se întâmple târziu, foarte târziu. Dar dacă nu va fi așa? Dacă se va întâmpla prin clasa a opta sau poate la început de liceu?

O cunoștință trece exact prin această situație. Băiatul ei este în clasa a zecea și are o relație cu o fată de a opta. Da și, fără să le spună părinților, au făcut dragoste. Pentru că asta au simțit. Pentru că sunt precoce, pentru că sunt asaltați de mii de informații pe acest subiect. Totuși, nu erau pregătiți.

Când s-a întâmplat prima oară, puștiul a sunat-o speriat pe maică-sa. Cearceaful se murdărise de sânge. Ce să facă, cum să facă, ce ar trebui să știe? Părinții fetei nu știu încă absolut nimic.

Mama băiatului, deși târziu, a reacționat cu calm, cu maturitate, cu dragoste, cu înțelegere. Faptul era deja consumat. Poate ar fi putut să-l evite, dacă ar fi avut discuțiile astea cu puștiul ei cu câțiva ani mai devreme. Acum, i-a explicat pe îndelete. I-a cumpărat prezervative. Tânărul cuplu i-a spus clar că nu se vor opri la o primă dată.

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Pixabay

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!