Sari la conținut

Ce lucruri trebuie să-i cumperi copilului tău, înainte de școală sau grădiniță?

Pregătirea copilului pentru școală poate fi destul de copleșitoare, mai ales în contextul actual al pandemiei. Ar putea exista, de asemenea, unele probleme de separare atât pentru părinți, cât și pentru copii, mai ales că sunt multe familii care au petrecut timp împreună 24/7.

O modalitate de a face tranziția cât mai ușoară este să știi ce are nevoie micuțul tău, înainte de a începe școala.

Iată despre ce ar putea fi vorba:

Pachețel pentru prânz

Pentru a te asigura că puiul tău se hrănește corespunzător și când este la școală, cel mai probabil va fi nevoie să-i pregătești prânzul, în fiecare zi. Cumpără-i cutiuțe ideale pentru a transporta mâncarea, cu secțiuni separate, pentru două gustări.

► Citește și: Începerea școlii: Cum ajuți copilul să se adapteze schimbărilor

Autocolante

Autocolantele sunt ideale pentru copiii care merg la școală. Acestea pot fi personalizate și te ajută atât pe tine, cât și pe copil să etichetați toate lucrurile lui. În acest fel, nu mai există posibilitatea ca un alt copil să folosească lucrurile micuțului tău sau să bea din sticla lui cu apă.

Haine și încălțăminte

Unele grădinițe necesită încălțăminte de interior, așa că trebuie să ai în vedere dacă este nevoie să-i cumperi sau nu micuțului tău o pereche de încălțăminte în plus.

► Citește și: Prima săptămână de grădiniță: un copil genial, niște părinți mega temători

De asemenea, puiul tău va avea nevoie de ghiozdan și rechizite, dar și de articole sezoniere, cum ar fi căciulă, fular sau mănuși.

Produse pentru sănătate și siguranță

Sunt unele școli și grădinițe care oferă medicamente gratuit copiilor, în caz de nevoie. Întreabă ce medicamente va primi copilul, dacă se va îmbolnăvi.

► Citește și: Scrisoarea unui părinte către școala unde învață copilul său
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!