Sari la conținut

Cum alegi un ghiozdan pentru școală? 5 ponturi de la terapeutul postural + Concurs

Lunile august și septembrie sunt un adevărat chin pentru părinții de școlari. Trebuie să cumpere ghiozdan pentru școală, rechizite, haine, încălțăminte… Listă lungă, buget… după posibilitatea fiecăruia. Dacă despre cum alegi rechizitele pentru școală am scris, acum vreau să abordez un alt capitol. Cel mai important, zic eu, atunci când vine vorba de momentul ”back to school”. Sau începerea anului școlar, mai pe românește.

Cum alegi un ghiozdan pentru școală?

Dorințele copilului versus bugetul părinților versus alegerile corecte. Și când zic alegerile corecte, mă refer, în primul rând, la alegerea unui ghiozdan pentru școală, căci aceasta este una dintre cele mai dificile decizii, din punctul meu de vedere. Caiete colorate, penare sclipicioase sau cu supereroi – toate astea nu pot face rău copilului. Dar atunci când vine vorba de ghiozdan, aici chiar este o problemă. Și asta pentru că unul nepotrivit poate avea efecte nedorite în ceea ce privește sănătatea copilului.

Cum așa? De vreme bună specialiștii tot atrag atenția că, mai ales copiii din ciclul primar, pot avea mari probleme de sănătate din cauza ghiozdanelor nepotrivite. În special, probleme la coloană. Astea apar din cauza greutății pe care ei trebuie să o care. În cazul în care folosesc ghiozdane nepotrivite, în timp, pot apărea tot soiul de probleme.

(...)

Citește mai mult pe blogulmamei.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!