Sari la conținut

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, home schooling pentru fetița lor

Vezi gGalerie foto

„Sunt Sofia Bucur, am nouă ani şi nu mai merg la şcoală”. Așa își începe intervenția fiica celor doi într-o postare pe noul blog creat. Dana Nălbaru şi Dragoş Bucurau hotărât ca începând anul acesta Sofia să nu mai urmeze sistemul clasic de învăţământ, ci unul de genul home schooling.

Fosta membră a trupei HI-Q și soțul ei, actorul Dragoș Bucur, au lansat un nou blog, 4inaventura, iar în prima postare anunță că fetița lor în vârstă de 9 ani urmează un sistem home schooling. Dana Nălbaru este conştinentă că vor avea de înfruntat multe lucruri necunoscute, dar în acelaşi timp are încredere că toţi trei vor reuşi în acest demers.

„Ne-am lovit de prejudecăți și știm că e abia începutul unui lung șir de provocări atât din partea societății cât și din partea necunoscutului care ne așteaptă. Dar nu ne temem. Suntem împreuna, toți trei, în această decizie și e una asumată.”

►Citește și Sisteme alternative de învăţământ în România: şcoli umbrelă, home schooling, unschooling

Cei doi își doresc ca Sofia să înveţe „despre lucrurile care ii plac si fara constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative.”
Iată ce povestește și Dragoș Bucur: „Ieri, în prima zi de ne-școală Sofia a făcut primul curs de scenaristică, a stat 2 ore în fața calculatorului făcând MATEMATICĂ și altă oră jumătate învățând programare pe calculator la cursurile online Khan Academy.”

Intră în galeria foto pentru mai multe imagini cu Dana Nălbaru și Dragoș Bucur alături de copiii lor!

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!