Sari la conținut

De ce-aș da bani pentru cadoul de Crăciun?

Tuturor ne place să primim cadouri de Crăciun. Nu cred să existe cineva pe lumea asta care să primească un bonus în bani, un porc sau o vacanță în Maldive drept cadou de la angajator, colaboratori sau de la familie, iar el să strângă din nas și să spună:

– Vaaaaai, dar de ce a trebuit să-mi cumperi asta? Eu nu am nevoie de nici un salariu în plus drept cadou de Crăciun. Și nici de Paște. Eu la serviciu mă hrănesc cu motivație interioară, pe care mi-o câștig făcând sesiuni de yoga, în baie, noaptea după ce culc copiii. Te rog să păstrezi banii, vacanța și slănina de porc. Așa voi fi cu 5 grame mai fericit.

De ce-aș da bani pentru cadoul de Crăciun?

Mi-au căzut de curând ochii pe o postare a unei mămici pe Facebook în care se revolta că iar se strâng bani pentru cadourile de Crăciun ale educatoarelor de la grădiniță. Peste 300 de comentarii avea acea postare și citind pe diagonală mi-am dat seama, din nou, că părerile sunt extrem de împărțite. Ca și la discuțiile despre alăptare versus lapte praf, vaccinăm sau nu, bonă sau creșă, job sau familie.

Nu știu sigur dacă am avut noroc sau faptul că iau oamenii așa cum sunt și-i tratez pe toți cu respect m-a ajutat să strâng în jurul meu persoane de încredere și de care mi-e drag de ele. Mă simt bine în pătrățica mea, cum s-ar spune.

(...)

Citește mai mult pe mamipetocuri.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!