Sari la conținut

Doamna primar, 250 de mii de copii vă mulțumesc! N-au nevoie de școală ca să vă voteze mai târziu!

Aproape 250 de mii de copii stau azi acasă. Sunt elevi din București care ar fi trebuit să meargă la școală. Se pare că vor sta și mâine acasă. Mai vedem.

Afară e nașpa rău. Așa a zis doamna primar. Așa zic toate autoritățile. E cod portocaliu.

Cu siguranță, însă, mulți dintre noi am văzut ierni mai grele. Pe când eram copil, frigul nu era o scuză ca să nu mă duc la școală. „Ia-ți ghiozdanul și tai-o la școală! Că ai nevoie de carte ca să reușești în viață!”- așa îmi spunea mama, care îmi punea o haină mai groasă pe mine, îmi acoperea gura cu un fular, mănuși în mâini și… pe aici ți-e drumul!

Ajungeam bocnă la școală, cu obrajii roșii și cu muci la nas. Dar așa eram toți copiii. Ne ștergeam, ne încălzeam și puneam burta pe carte. Că aveam nevoie de școală ca să devenim oameni de succes.

Pe la Suceava se mai întâmplă asta. Acolo sunt -20 de grade și nu-i trece nimănui prin cap să închidă școlile.

În București, creștem copii ultrasensibili emoțional și total lipsiți de imunitate fizică. Nu mai fac sport, stau cu nasul doar în calculator, iar cărțile sunt cele mai nenorocite lucruri pe care trebuie să pună mâna.

Așa că, aveți dreptate, doamna primar, copiii trebuie să stea acasă în aceste zile. Nu e vina dvs, e doar vina noastră, a părinților ultraprotectivi. Vă mulțumim că v-ați gândit la noi!

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!