Sari la conținut

Fetiță de doi ani, arsuri severe după explozia unei sobe. Se juca singură în casă

Caz grav la Spitalul de copii din Iași: o fetiţă din judeţul Botoşani a suferit arsuri de gradul al II-lea şi al III-lea pe 20% din suprafaţa corpului.

Din primele informaţii oferite de salvatori, fata era singură în casă când a izbucnit incendiul. Soba din camera în care se afla aceasta a explodat, iar micuţa a fost lovită în plin de suflul exploziei – suferind arsuri pe piept, gât, faţă şi ambele mâini. La faţa locului a fost transportată întâi la Spitalul Orăşenesc Săveni, la Secţia de Pediatrie din Botoşani, iar apoi cu elicopterul SMRUD la Iaşi.

Citește și Cât de sigur este să ne lăsam copiii singuri în casă? Da sau nu? De la ce vârstă?

“O fetiţă de 2 ani a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini după ce în camera unde se juca a izbucnit un incendiu. Când s-a produs evenimentul, copila era singură în casă. Aceasta a fost scoasă de bunică din încăperea cuprinsă de flăcări., au precizat pompierii.

„A fost preluat şi intubat pacientul de un echipaj de Terapie Intensivă Movilă, predat în Unitatea de Primire a Urgenţelor a spitalului din Botoşani, de unde a fost preluat de elicopterul SMURD Iaşi. A fost internată pe clinica de chirurgie plastică pediatrică la Spitalul de Copii «Sf. Maria» din Iaşi”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Citește și Arsurile cu apă fierbinte - Ce trebuie să faci în cazul în care copilul se frige cu apă și are arsuri pe piele

Sursa



 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!