Sari la conținut

Idei distractive şi inedite pentru joaca în casă

Când este vreme urâtă te întrebi încontinuu ce să mai faci, ce să mai faci? De jucării s-au plictisit, nu a venit nimeni pe la voi că să fie mai mulţi şi să se joace, nu mai au chef de vechile activităţi... Să ştii că lucrurile nu stau chiar aşa de rău. Încă vă puteţi distra foarte bine.

Picioare de elefanţi

Sperăm că aveţi câteva cutii de tablă ca să le puneţi la bătaie şi un pic de sfoară. Atunci treaba este pe jumătate rezolvată. Copilul va desena picioarele de elefant după care nu va mai rămâne decât să vă întreceţi.

O lungă baie

Copiii iubesc să se joace cu apă. Dar dacă le-ai îmbunătăţi experienţă? Este extrem de simplu. Poţi să colorezi apă. Sau să faci multă spumă. Ca să colorezi apă poţi folosi colorant alimentar. În acest fel nu te stresezi pentru că este toxic şi nici nu pătează pielea. Şu să faci o bombă de baie. Sună simpatic, nu? Urmăreşte video de mai jos împreună cu copilul tău. Este în romana, aşa că tot proiectul poate să fie numai al lui.

Propriul film

Tu filmezi şi ei sunt protagoniştii. Încurajează-i să fie creativi, să conceapă o intrigă, dialogurile, un decor, să intre în rol. Pare complicat la prima vedere, însă nu este. Ei încontinuu inventează scenarii pentru jocurile lor. Acum trebuie doar să îi convingeţi să meargă cu ele un pic mai departe, să fie mai atenţi la detalii.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!