Sari la conținut

Învață-ți copilul în mod distractiv unde trăiesc animalele

Vezi gGalerie foto

Au apus demult vremurile în care copiii își petreceau mai tot timpul printre animăluțe. Migrația continuă de la sat la oraș a făcut să ne depărtăm de natură, de tot ceea ce înseamnă verde, miros de brad sau de fân, sunet de porcușor și senzație de iarbă proaspătă sub picioare. Și, deși nu este nimeni de condamnat, nu înseamnă că nu trebuie să facem tot posibilul să ne întoarcem la origini cât mai des și chiar să îi apropiem pe micuții noștri de tot ceea ce înseamnă viață pură, adevărată, autentică. Cum putem să facem asta, de la etajul al 8-lea al blocului A3, din orașul zgomotos și prea mult poluat? Să evadăm cât de des nu doar în viața reală, ci și în imaginație. Voi și copiii voștri! Cum? Avem o sugestie pentru voi: o carte ilustrată care le arată copilașilor mai mari de doi anișori unde trăiesc animalele și de ce recuzită au nevoie, pentru a fi îngrijite.

Cartea se numește Caută și găsește Unde trăiesc animalele, a apărut la Editura Casa și ilustrează în detaliu, așa cum ne spune și numele, unde trăiesc animalele și cum arată ele. Fascinant la micul ghid nu este doar că paginile cartonate sunt frumos colorate și ilustrează autentic mediul de viață al animalelor, ci este și interactivă.

Personajele principale,  Matei și Laura, descoperă cu uimire multe animale mari și mici, din diverse medii: la fermă, pe pajiște, la zoo, în lac, în munți și chiar la mare. Fiecare pagină prezintă un nou cadru, în care cititorul este invitat să intre în poveste, prin pasaje precum: Matei duce iarba proaspătă vacilor din grajd. Laura mângâie o pisicuță. I-ai găsit pe cei doi? Sau Oare unde se află zebra de pluș a Laurei?

Așa că, în așteptarea primăverii, vă recomandăm cu multă căldură marea căutare distrativă pentru micii iubitori de animale: Caută și găsește Unde trăiesc animalele. Cele 22 de pagini cartonate vă vor încânta și pe voi, nu doar pe prichindeii care vor descoperi "cum stă treaba" cu regnul animal.

Sursa foto: Shutterstock
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!