Sari la conținut

Iubește-te așa cum ești! Fetița care ne învață o prețioasă lecție de viață

Vezi gGalerie foto

Micuța Francesca are doar 4 ani și, deși are sindromul Down, este foarte încrezătoare în ea și deja a devenit model, la o vârstă atât de fragedă. Sfidând standardele industriei modellingului, acest mic model a câștigat inimile tuturor, cu zâmbetul ei.

Încă de la început, Francesca a fost fascinată de lumea modei și a fotografiei. Când era mult mai mică, a participat la o competiție regională de modelling și a câștigat concursul Best Junior Super Model, fiind primul copil din Malta care a făcut acest lucru.

► Citeşte şi Curiozităţi despre sindromul Down. 12 lucruri pe care trebuie să le ştii despre sindromul Down

Anul trecut, Francesca Rausi a defilat într-o prezentare de modă de caritate și a fermecat publicul cu zâmbetul ei cuceritor. Spectacolul a fost realizat pentru normalizarea modelelor cu dizabilități, iar Francesca a fost primul model din lume cu sindromul Down.

► Citeşte şi Rodica şi Theodora, o super echipă mamă-fiică în faţa sindromului Down

Mama fetiței a dezvăluit într-un interviu că micuța poate performa la fel de bine ca orice alt copil și că Francesca se simte foarte bine pe scenă.

Mămica spune că ori de câte ori fetița ei defilează, îi citește fericirea în ochi. Micuța speră să inspire și alți copii cu sindromul Down să creadă că sunt frumoși în felul lor. Pe lângă modelling, Francesca adoră baletul și îi place să meargă la plajă să se joace cu păpușile.

► Citeşte şi Dincolo de sindromul Down. Un copil zboara datorita tatalui sau

Sursa

 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!