Sari la conținut

La ce activităţi să participe copilul, de 1 iunie? Concert educativ la Sala Radio, cu intrare liberă

Mai este foarte puţin până la Ziua Copilului şi deja ne întrebăm unde să îl ducem pe micuţ, la ce să participe astfel încât să aibă parte de distracţie, dar şi de o activitate educativă.

Uite ce îţi propune portalinvatamant: Vineri, 1 iunie, de la ora 11.00, să fiţi prezenţi, tu şi copilul tău, la Sala Radio, la concertul educativ ce include un repertoriu antrenant şi accesibil pentru cei mici.

Copiii vor putea asculta de la Mica serenadă a lui Mozart sau fragmente din Anotimpurile lui Vivaldi, pană la partituri din musicaluri celebre ca Mary Poppins, Sunetul Muzicii sau Veronica.

Concertul va cuprinde câteva intervenții ale dirijorului, pentru a-i apropia pe micii melomani de arta muzicii și a-i ajuta să înțeleagă partiturile pregătite pentru ei, cum ar fi: Mozart-Mica serenadă (partea I) și două fragmente din suita Anotimpurile-Vivaldi: Concertul nr. 1 în mi major pentru vioară și orchestră, Primăvara – partea I și Concertul nr. 2 în sol minor pentru vioară și orchestră, Vara – partea a III-a.

Accesul se va face începând cu oră 10.00, iar accesul este gratuit (în limita locurilor disponibile). Evenimentul are o durată de aproximativ 70 de minute.

 Mai multe informații găsiti pe portalinvatamant.ro


Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!