Sari la conținut

La Sensodays ai Black Friday internaţional – branduri în exclusivitate şi produse premium de 5* la preţ de 3*

Vezi gGalerie foto

Când majoritatea magazinelor anunţă finalul perioadei de reduceri, Sensodays continuă campania de Black Friday şi între 23 şi 25 noiembrie 2018. Astfel, Sensodays se aliniază furnizorilor săi internaţionali, adresându-se românilor de peste hotare pentru care Black Friday de-abia începe, dar şi celor care nu au reuşit încă să se bucure de preţuri speciale la branduri premium.

Nume apreciate peste tot în lume, branduri premium, produse de top, de calitate şi cu acea notă de originalitate necesară oricărei case – le găseşti pe Sensodays în aceste zile, în promoţii de neratat.

Missoni Home, Tommy Home, Steinberg, LSA International, Kartell, Berger, Villeroy & Boch – sunt doar câteva dintre brandurile cu reduceri semnificative din această etapă de Black Friday.

Bucură-te de produse de 5* la preţ de 3* şi achiziţionează-ţi piesele pe care ţi le-ai dorit întotdeauna sau care ţi-au atras atenţia de-abia acum.

Îţi recomandăm:
- o baterie lavoar Steinberg, cu o siluetă puternică şi fluidă în acelaşi timp
- pernă decorativă Missoni, al cărei desen unic poate fi recunoscut instantaneu,
- excepţionala ţesătură Tommy Hilfiger Home pentru lenjerii, în culorile binecunoscute ale brandului, din care se pot cumpăra şi piese individuale, cum este această pernă
- bol Kartell, design original Eugeni Quitllet, piesă centrală în orice decor cu fructe

După cum vezi, merită să faci cumpărături premium şi de acest Black Friday prelungit, mai ales că urmează o perioadă plină de sărbători si cadouri.

Cu peste 100 de branduri internaţionale, Sensodays propune vizitatorilor săi produse unice, de calitate superioară, şi branduri de top în exclusivitate. Cel puţin un produs Sensodays este prezent astăzi în peste 200.000 de case.
 
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!