Sari la conținut

Medicul erou de la Piatra Neamț a lăsat în urmă doi copii: "Copiii știu. Au văzut la televizor"

Tragedia de proporții de la Piatra Neamț, în care 10 pacienți bolnavi de proporții au murit din cauza incendiului izbucnit, a cutremurat o țară întreagă. Catalin Denciu, medicul care era de gardă în noaptea respectivă, a intrat în flăcări pentru a-i salva pe bolnavi. Acum, acesta se zbate între viață și moarte, după ce a suferit arsuri pe aproape jumătate din corp. Ceea ce însă puțini știu este că medicul a lăsat în țară doi copii și o soție îndurerată

Ea și cei doi copii ai lor trec acum prin momente cumplite, așteptând zilnic vești de la medicii din spitalul din Belgia, unde soțul ei este tratat pentru arsurile grave.

Cum au reacționat copiii la aflarea veștii că tatăl lor nu se va întoarce prea curând acasă?

Mama le-a spus inițial că tati se află într-o gardă prelungită. Copiii au aflat, însă, că tatăl lor nu se mai întoarce acasă din gardă, de la televizor!
“Da. Copiii ştiu. Nu aveau cum să nu îşi dea seama de ce nu se mai întoarce tati din gardă. Au văzut şi la televizor. Încerc să îi ţin departe, dar e greu", a declarat soția lui Cătălin.
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Un medic

    Ce titlu de click-bait de kaka! Insinuati ca a murit, nu ca lasat in tara doi copii , el fiind plecat! ce jurnalism de onanisti. Halal

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!