Sari la conținut

Meditații gratuite pentru elevii capitalei. Care sunt condiţiile

Elevii de gimnaziu și de liceu vor beneficia de meditații gratuite. Cursurile vor începe din 2019, și se adresează elevilor care învață în Capitală, iar bugetul va fi stabilit în funcție de solicitări.

La proiectul "Cursuri gratuite de formare pentru elevii bucureșteni" se pot înscrie elevi din școlile din București sau cei care au domiciliul în Capitală, chiar dacă nu învață aici. Singura condiție este că ei să se înscrie la un singur proiect, nu la mai multe, pentru a oferi "unui număr cât mai mare de elevi și tineri bucureșteni șansa de a se pregăti în cadrul unui asemenea proiect", după cum se arată în regulamentul organizatorilor.
  
Limba spaniolă, Limba chineză, Limba germană, Limba engleză, Limba italiană, Pictura ca mod de exprimare antiviolență, Dicția, Înot și Actoria sunt cursurile oferite pentru elevii claselor de gimnaziu de către Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București, instituție subordonată Primăriei Capitalei..

Limba rusă, Limba chineză, Limba arabă, Dans sportiv, Televiziune, Actorie, Managementul afacerilor, Public speaking și Dezvoltare personală, Management de proiect și Leadership sunt proiectele oferite pentru liceu.
 
Înscrierea se va face online, pe site-ul instituției, în perioada 27 octombrie - 4 noiembrie.
  
Cursurile se vor desfășura în weekend, în ambele zile sau doar în una, în funcție de numărul de doritori și vor fi organizate în perioada ianuarie-mai 2019. Practic, vor fi 10 ședințe de pregătire, de câte două ore fiecare, la disciplina înot și 7 ședințe de pregătire a câte trei ore fiecare la celelalte discipline.
 
Pentru a nu se confrunta cu abandonul, organizatorii îi amenință pe participanți că vor fi excluși din proiect dacă au mai mult de două absențe după primele patru ședințe, indiferent dacă ele sunt motivate sau nu. 

Mai mult, la finalul cursurilor de pregătire, toți participanții vor susține testare și, dacă obțin minimum nota șapte, vor beneficia de o tabără la mare de șapte zile în vara lui 2019 unde le vor fi decontate și trei mese pe zi.
  
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!