Sari la conținut

O mamă vrea să penseze monosprânceana copilului ei de 2 ani și jumătate. De acord sau nu?

O mămică din Anglia cere sfatul mamelor din lumea întreagă: "să pensez copilul de doi ani și jumătate sau nu?" Dilema s-a născut din faptul că băiețelul ei are o "monosprânceană", iar ea se teme că micuțul ar putea fi batjocorit de colegii lui, din acest motiv.

Femeia, care a fost agresată în copilărie pentru sprâncenele ei stufoase, și-a împărtășit temerile că fiul ei de doi ani și jumătate va primi același tratament ca și ea, în copilărie, din cauza monosprâncenei.

Mă simt cu adevărat îngrozitor pentru că m-am gândit să-i pensez sprâncenele copilului meu, la o vârstă atât de fragedă. Cineva a făcut odată un comentariu despre monosprânceana lui, când avea 8 luni și de atunci am urât persoana respectivă, spune mămica.

Ea i-a întrebat și pe alți părinți dacă ar face acest lucru și, dacă da, la ce vârsta.

Justificându-și ideea, mămica a spus: Dacă aștept până când copiii vor începe să râdă de el, atunci acest impact îi va afecta și mai mult încrederea în sine. Copiii sunt răutăcioși. Asta este lumea reală.

De asemenea, mama copilului a recunoscut că s-a simțit mai încrezătoare după ce s-a pensat prima dată, în copilărie.

► Citește și: Poreclele, insultele, tachinările, intimidările, umilirile și violențele în școli, interzise prin lege, de astăzi

În timp ce unele mame au recunoscut că și-au bărbierit copiii, alte mămici au spus că decizia ar trebui să-i aparțină copilului.

Sunt de acord cu tine. Ar trebui să-l pensezi acum și să nu aștepți ca ceilalți copii să-i observe monosprânceana, pentru că-l vor tachina, a spus una dintre mămici.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!