Sari la conținut

Profesorii nu vor mai avea catalog, în timpul orelor de curs. Cum vor fi puse notele și absențele

Profesorii nu vor mai avea catalog, în timpul orelor de curs și sunt încurajați să-și folosească agendele personale pentru a pune note și absențe elevilor, pe care, ulterior, să le noteze în catalog, după încheierea orelor de curs. O altă variantă este catalogul electronic, a spus la Digi24 Ministrul Educației, Monica Anisie.

„Catalogul poate fi completat și după ce își încheie profesorul activitatea didactică, după cele 2-3 ore pe care le are la diferite clase. Poate merge în cancelarie și poate să treacă notele sau absențele elevilor din ziua respectivă”, a spus Anisie.

Tot Ministrul Educației mai adaugă: „De asemenea, fiindcă în această perioadă a suspendării cursurilor, am experimentat și condica electronică și catalogul electronic, în felul acesta, profesorii – și școala, de fapt, ar putea să realizeze un catalog electronic sau o condică electronică și acolo profesorul să treacă toate aceste aspecte.”

În ceea ce privește pauzele elevilor, vor exista două pauze pe oră, astfel încât copiii să poate ajunge la toaletă fără ca grupurile sanitare să se aglomereze.

Orarul va cuprinde, la gimnaziu și liceu, 2-3 materii ce vor fi predate intensiv.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!