Sari la conținut

Se aproprie ziua de naștere a puiului tău și vrei să-i organizezi o petrecere în aer liber? Iată 3 tipuri de jocuri, care promit să-i distreze pe prichindei

Petrecerile pentru copii în aer liber sunt mult mai distractive dacă au și jocuri dinamice. Astfel de jocuri pot transforma petrecerea puiului tău în momente de neuitat.

Copiii se bucură în mod natural de activitățile în aer liber, indiferent de vreme. Astfel de activități sunt necesare copilului, având în vedere faptul că petrece destul de mult timp în interior la școală și acasă.

Iată 3 tipuri de jocuri în aer liber, care promit să-i distreze pe cei mici:

Statuile muzicale

Statuile muzicale vor reprezenta întotdeauna un joc distractiv pentru cei mici. Unul dintre motive este că îi oferă copilului ocazia să-și dezvolte creativitatea.

De asemenea, este un joc minunat pentru a începe o petrecere, deoarece muzică este deja pornită, iar copiii trebuie să intre treptat în atmosfera de petrecere. În acest fel, jucându-se statuile muzicale, ei încep încet-încet să-și piardă inhibițiile. Acest joc este benefic pentru copiii timizi.

Începe jocul explicând copiilor că se află într-un muzeu. Depinde de creativitatea fiecărui copil să aleagă tipul de muzeu sau să inventeze o poveste pentru personajul lor. Acesta este momentul în care copiii devin statui.

► Citește și: Efectele pozitive ale dansului asupra copiilor

Muzeul fiind fermecat, de fiecare dată când începe muzica, statuile prind viață și încep să danseze. Dar când muzica se oprește, copiii devin din nou statui.

Vânătoarea de comori

Vânătorile de comori sunt întotdeauna activități distractive în echipă. Pentru a juca acest joc, copiii sunt împărțiți în grupuri și li se oferă un set de indicii sau obiecte pe care trebuie să le găsească. Cine găsește cele mai multe obiecte, într-un interval de timp stabilit, este câștigător.

► Citește și: 10 jocuri inventate de noi sau de alții, care ne-au făcut zilele mai frumoase

Circuit de jocuri

Un circuit de joc constă din mai multe zone în care copiii trebuie să desfășoare activități specifice. Este ca un circuit sportiv, dar activitățile sunt mai jucăușe. Activitățile fizice care implică alergare sau sărituri pot fi combinate cu activități statice, cum ar fi pictura, olăritul etc.

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!