Sari la conținut

Top 5 cadouri pe care fetițele le iubesc

Vezi gGalerie foto

Fetițele sunt cochete și dichisite și adoră să-și petreacă timpul în oglindă. Cu toate acestea, nu doar acestea sunt singurele activități preferate ale micuțelor, ci există multe altele pe care le fac cu plăcere. De exemplu, fetele adoră să se joace cu diferite păpușele sau împreună cu vecinii ori prietenii.

Citește lista de mai jos și află de aici care sunt cele mai bune cadouri pentru fetițe. Inspiră-te cu încredere, mai ales dacă urmează să mergi în vizită la o fetiță pretențioasă.

Iată ce daruri poți oferi unei fetițe:

• Păpușă

O păpușă reprezintă întotdeauna o idee excelentă de cadou pentru o fetiță cu vârstă până în10 ani. De aceea, dacă mergi la petrecerea aniversară a unei copile atât de mici, achiziționează cea mai frumoasă păpușă Barbie pe care să i-o dăruiești cât mai frumos împachetat. Pare greu de crezut, însă micuții iubesc cadourile împachetate cu hârtie, fiindcă adoră să desfacă pas cu pas atenția. Astfel, pune mare accent pe felul în care oferi darul bine gândit.

• Jucărie educativă

Dacă alegi să-i oferi o jucărie educativă, astfel încât să ajuți fetița să se dezvolte cât mai mult pe mai multe planuri, ai grijă ca aceasta să fie interesantă și să-i capteze atenția.

Cere părerea specialiștilor în domeniu pentru a putea face alegerea potrivită sau citește recenziile mămicilor cu privire la ele, pe diferite site-uri. Doar în felul acesta, te poți asigura că darul este unul perfect din toate punctele de vedere.

• Rochie de prințesă

Orice fetiță se consideră prințesă în copilărie, așa că o rochie de acest fel poate fi preferata acesteia. Alege o rochie roz, cu tul și sclipcii, astfel încât copila să o poarte cu mare plăcere.

Este foarte posibil ca micuța să dorească să se îmbrace cu aceasta chiar în momentul în care i-o dăruiești. Aceasta poate fi o mare bucurie pentru tine, așa că ai toate motivele pentru care să îți îndrepți atenția către un astfel de dar special.

• Pantofi roz

Fetițele iubesc să poarte roz, indiferent că este vorba de haine sau despre încălțăminte. De aceea, dacă dorești să oferi un cadou practic și util, orientează-te către o astfel de pereche de pantofi chic, care să se asorteze cu toate ținutele acesteia.

Ai grijă ca modelul ales să fie de calitate, astfel încât să poată fi purtat cât mai mult, fără riscul de a se strica cu rapiditate.

• Role

Ajută fetița să se dezvolte cât mai mult și să facă mișcare cu ajutorul unor role performante. Acest tip de cadou trebuie cumpărat doar cu permisiunea părinților, fapt pentru care este bine să întrebi despre acesta, înainte de a-l achiziționa.

În cazul în care primești acceptul, alege o pereche de role cu roți din silicon, astfel încât acestea să fie cât mai ușor de folosit. În plus, îndrepta-ți atenția către o pereche de role mov, roz, portocalii sau galbene.

În cele din urmă, ține cont de recomandările de mai sus, dacă îți dorești să oferi cel mai frumos cadou, care să nu poată fi uitat.

Sursa foto: Pexels.com

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!