Sari la conținut

Trăiască răcelile! Trăiască batista bebelușului! Sau nu?

E sezonul….mucilor! Oriunde te uiți dai de muci, de toate felurile și de toate culorile. V-am scris deja despre cum să faceți diferența între ei pentru a ști cum să îi tratați sau nu.
 
 Noi abia am trecut de o săptămână cu muci, fără altceva, așa că a fost un episod ușor. Maria (3 ani și 11 luni) a făcut otită o singură dată la 7 luni, iar Alexandru (2 ani și 5 luni) tot o singură dată, vara, la mare (culmea, doar avea aerosoli naturali) la 11 luni. Nu au fost episoade grave, după vizita la medic tratându-i acasă. Dar amândoi au făcut febră de 39.9.
 
 Știind că gena nu era de partea noastră, Alex (soțul meu) având nenumărate episoade urâte cu otite în copilărie, inclusiv timpan spart, am fost ușor panicată să nu facă și ei.
 
 Încă de când avea Maria 4 luni și a răcit prima oară, medicul ne-a spus ‘Scoateti-i bine, că altfel se infectează și face otita’. Așa că, după ce am citit tot ce se poate citi care-i treaba cu batistuța bebelușului, am ales să scoatem ‘tot’. Asta deși aveam în casă pompă manuală și pompă electrică, care nu au făcut față.

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Sursa foto: Zana Scutecel


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!