Sari la conținut

Un tătic mândru explică cum își protejează fetița, ducând-o la toaletele publice pentru femei

Tăticii de fetițe se confruntă, în general, cu o mulțime de probleme când vine vorba despre schimbatul scutecelor în locuri publice sau folosirea toaletelor de către fetițele lor, când acestea au nevoie să fie însoțite.

Muhammed Nitoto este tăticul care a găsit soluția rezolvării acestor probleme. El își duce fetița la toaletele publice pentru femei, atunci când micuța cere să folosească baia.

„De obicei, mergem în locuri unde sunt băi destinate familiilor cu copii, dar majoritatea locurilor nu au aceste tipuri de băi, iar tăticii sunt lăsați să decidă între a-și duce fetița la baia bărbaților sau a femeilor", spune Nitoto.

Tăticul mândru a spus că atunci când nu a găsit o toaletă destinată familiilor cu copii, a făcut „ceea ce ar face majoritatea bărbaților”, adică să-și ducă fetele la baia bărbaților.

"Băile pentru bărbați sunt DEZGUSTĂTOARE. Miros a pipi și nimic nu este adecvat pentru o femeie sau o persoană cu un copil. Masa de schimbat scutece era chiar lângă pisoar, ceea ce înseamnă că fetița mea ar fi literalmente lângă locul în care bărbații fac pipi."

I-a fost de ajuns o singură dată până când Nitoto a decis că nu va mai face asta. În schimb, a decis să-și ducă fetele la toaleta femeilor. „Sunt prea mici pentru a se descurca singure, așa că trebuie să merg cu ele”, a spus el.

„Încerc să fiu cât mai respectuos cu femeile în timp ce sunt cu fetițele la toaletă, bat la ușă înainte de a intra”. Dacă cineva este înăuntru, se asigură că știe că „vine un tată cu fiica lui” și se asigură că se simt confortabil cu asta.

„Băile femeilor sunt mult mai curate și sunt perfect amenajate în cazul în care au copii”, a scris tatăl din San Pedro, California.

"Ca tată fată, nu pot să nu-mi doresc să-mi protejez fiica ori de câte ori am ocazia, iar baia bărbaților este unul dintre lucrurile de care vreau să o țin departe."

Sursa

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!