Sari la conținut

Vârsta bebelușului în felii de pizza. Ideea haioasă de a imortaliza creșterea micuțului

Vezi gGalerie foto

Bebelușii cresc surprinzător de repede. Nici nu împlinesc bine 12 săptămâni de viață, ce deja parcă nu mai recunoaștem figura minunii din prima zi pe acest pământ. Și parcă oricât ne-am dori să facem timpul să zboare, să vedem că micuțul stă pe piciorușele lui și poate spune ce îl bucură și ce îl doare, în aceeași măsură am face tot posibilul să luptăm cu timpul, să stea în loc și să păstreze pentru totdeauna mirosul pur și zâmbetul sincer al celui mai mare miracol. Noroc cu fotografiile: sunt singurele care stau martor al transfomării uimitoare prin care trece piciul nostru.

Pentru a imortaliza modul în care copilașul ei se schimbă de la o lună la alta, fotografa Dani Leigh a avut o idee tare haioasă: să exprime vârsta copilului în felii de pizza.

Seria de fotografii prezintă într-un mod creativ procesul de creștere a copilului, de la o lună la alta. Încă de la naștere, Dani a fotografiat lunar bebelușul asezat pe o cutie de pizza deschisă, în care se afla nu doar micuțul, ci și un număr egal de felii de pizza cu vârsta de-abia împlinită de el.

Dacă vă gândiți să faceți la fel cu al vostru, vă spun doar atât: investiți într-un tăietor bun de pizza. Nu e deloc ușor să tai o pizza în douăspreze porții, a spus mămica, amuzată.

Imaginile au făcut înconjurul lumii și nu ne-am putut abține să vi le arătăm și vouă!

Vă invităm să admirați fotografiile în galeria de mai jos! Haios de-a dreptul!

Sursa

Credit foto
 


 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!