Sari la conținut

Vrei să îți sărbătorești copilul, in timpul pandemiei? Iată o super idee

Copiii merită să se distreze de ziua lor de naștere, acum mai mult ca oricând.

Confruntată cu dezamăgirea fiicei ei pentru că nu și-a putut sărbători ziua de naștere alături de prietenii ei, o mămică din Chicago a devenit inventivă. Iată cum poți face același lucru și pentru copilul tău.

Jennifer Schneff Williamson, o mamă din Elgin, Illinois, a inspirat părinții de pretutindeni cu o petrecere de naștere a fiicei ei, în vârstă de 5 ani, în timpul acestei pandemii globale.

► Citește și: Ce mai fac oamenii în carantină. Ipostaze neașteptate, surprinse de dronă
 

După ce Jennifer i-a spus fiicei ei, Olivia Grace, că nu poate petrece alături de familie și prieteni, a fost copleșită. Atunci a decis că este momentul să devină creativă pentru fiica ei și să-i organizeze o petrecere de neuitat.

Pe măsură ce se apropia ziua ei de naștere, Olivia a început să întrebe de petrecerea ei, însă mama i-a spus că nu o poate organiza, din cauza situației provocate de pandemie. Fetița s-a întristat, deși nu a înțeles pe deplin ce a cauzat anularea petrecerii.

Bineînțeles, ca orice copil, a întrebat dacă va mai primi cadouri și dacă părinții îi pot cumpăra ceva de ziua ei.

► Citește și: Ce poți face cu copilul tău, în această perioadă. Activități pentru fiecare oră

Dorind să se asigure ca fiica ei va avea o petrecere de neuitat, mămica a început să posteze pe pagina de Facebook a cartierului în care locuiește. Ea le-a cerut prietenilor și vecinilor să vină cântând între orele 11:00-11:30, în fața casei, purtând toți pijamale, însă păstrând distanța socială.

În total, aproximativ 64 de mașini au apărut în fața casei. Copii și părinți cu pancarde, toate pregătite pentru ziua Oliviei.

Fluxul traficului a fost constant pe parcursul a celor 30 de minute. Mulți s-au oprit să o salute pe Olivia și să-i cânte La mulți ani.

Nu mi-a venit să cred că au venit atâția oameni pentru Olivia. După eveniment, am facut o postare prin care să le mulțumesc tuturor că au venit la ziua fiicei mele, iar reacțiile și comentariile au fost absolut uimitoare – peste 17.000 de likeuri și peste 12.000 de share-uri!

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!