Sari la conținut
Camelia Chețu

Camelia Chețu

psihoterapie

Despre Camelia Chețu

Descriere:

Camelia Chețu este Consilier Psihologic și Psihoterapeut, dar nu doar atât. Este prietena câtorva generații de copii și de părinți care au învățat să se descurce mai bine unii cu ceilalți în cadrul centrului Motherhood pe care Camelia îl coordonează. Aici, tinerii părinți învață abc-ul îngrijirii bebelușilor, dar și tehnici de masaj, diversificarea alimentație și de pregătire a celui mic pentru întoarcerea la serviciu a părintelui. Bebelușul învață și el că lumea este un loc prietenos, inclusiv prin intermediul sesiunilor de Aqua Baby Gym.

Aventura Cameliei în domeniul Psihologiei a început în 1999 în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației – specializarea Psihologie la Universitatea București și a continuat cu un masterat în Psihoterapie și Psihodiagnostic în cadrul aceleiași universități.

În prezent, își pregătește Doctoratul în Psihologie la facultatea pe care a absolvit-o. Teza de doctorat poartă numele „Optimizarea atașamentului prenatal la gravidele cu istoric de avort spontan” ceea ce îi permite să aprofundeze o altă față a maternității.

Mai multe detalii aici.


Articole Camelia Chețu

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!