Sari la conținut
Mihaela Oros

Mihaela Oros

Pediatrie, Somnologie

Despre Mihaela Oros

Descriere:

Dr. Mihaela Oros si-a inceput studiile la Universitatea de Medicina si Farmacie Timisoara iar dupa finalizarea lor, in 1996, a luat drumul Bucurestiului pentru a-si continua rezidentiatul in Pediatrie la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu”.

De atunci, dr. Oros este in permanenta in preajma micilor pacienti si a parintilor acestora. Pe langa Pediatrie, are o preocupare speciala si in Pneumologie pediatrica. Din 2010 este delegat national GINA (Global Initiative for Asthma).

Pentru ca somnul copiilor este la fel de important ca si nutritia si respiratia in dezvoltarea lor, dr. Mihaela Oros a ales ca, pe langa buna stare a micilor pacienti, sa le ingrijeasca si tulburarile somnului.

A urmat in acest sens diferite cursuri, inclusiv la Cincinnati Children’s Hospital Medical Center, obtinand atestatul in Somnologie. Tot in acest domeniu, a finalizat teza de doctorat cu titlul "Determinarea prevalentei tulburarilor respiratorii in somn la copiii din Romania ”, un numar mare de copii fiind la risc pentru aceste probleme de respiratie in timpul somnului si in tara noastra.

Pentru cresterea gradului de informare in legatura cu tulburarile de somn si impactul acestora asupra dezvoltarii fizice si neuropsihomotorii la copii si adolescenti, importanta recunoasterii si diagnosticarii precoce si a aplicarii la timp a tratamentului corespunzator, Dr. Mihaela Oros a infiintat “Asociatia pentru Tulburari de Somn la Copii si Adolescenti", www.somn-copii.ro

Dr. Oros este membru al Societatii Romane de Pediatrie, membru al Societatii Romane de Pneumologie Sectiunea Somnologie si Ventilatie Non Invaziva, membru al European Respiratory Society (ERS), membru al International Pediatric Sleep Association (IPSA).


Articole Mihaela Oros


Intrebari & raspunsuri adresate expertului suntmamica.ro

Buna ziua - stiti cumva unde poate fi gasita dna Dr Mihaela Oros in privat? A activat la Medicover pana la 1 Oct 2016 insa a incetat colaborarea cu ei si incercam sa aflam unde mai ofera consultatii. Multumesc!

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!