Sari la conținut
Valentina Secara

Valentina Secara

Pedagogie

Despre Valentina Secara

Descriere:

Valentina Secara, de formatie invatator educator, si-a inceput pregatirea in sistemul romanesc.
In urma cu 10 ani a infiintat Acorns British Style Nursery, careia in timp i s-au adaugat Baby Acorns, Acorns Training Centre si Acorns Bright British Clubs. Este promotoarea si initiatoarea primei crese private din Romania, deschisa oficial in 2006, promovand astfel educatia timpurie pentru copiii cu varsta 0-3 ani.

Valentina promoveaza aproape cu obstinatie nevoia unei pregatiri constante si de cea mai buna calitate pentru personalul educational din Romania.
A realizat stadii de pregatire atat in Romania, cat si in Marea Britanie pe diferite arii din domeniul pedagogic si al managementului educational. A desfasurat sesiuni de voluntariat in Cresa Cercelus (Bucuresti), pentru personalul acesteia (asistente medicale, ingrijitoare) introducand concepte ale educatiei timpurii spre beneficiul copiilor ce frecventeaza aceasta cresa.

A organizat primul seminar de educatie timpurie pentru personalul educational din Romania, “Bebelusul tau e mai intelligent decat iti imaginezi”, in 2004, la care a facilitat transmiterea informatiei oferite de traineri din Romania, Irlanda de Nord, Anglia, SUA, catre 60 de educatori, asistenti medicali din sistemul de stat, a caror participare a fost oferita gratuit de catre Fundatia Acorns.

Este formator de adulti, a participat la sesiuni de informare si pregatire pe teme de leadership cu traineri din SUA, Universitatea Reading. A finalizat cu succes cursul “Introducing British Sign Language” si “Parents Early Years and Learning”.
Mama a 3 copii, a invatat ca in fiecare zi afli ceva nou, ca e important sa visezi si sa te lupti pentru visele tale, mottoul sau fiind: “Dream, Do, Change”.

Mai multe despre Valentina pe first7.ro.


Articole Valentina Secara

Trimite o intrebare

Titlul intrebarii este recomandat sa fie intre 10 si 160 de charactere.
Continutul intrebarii este recomandat sa fie intre 25 si 1600 de charactere.

Autentificare


Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Caloria.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!