Sari la conținut

Idei de cadouri last minute pentru gravide

Inapoi Inainte

Castile cu fir Muffs de la Cellularline sunt un accesoriu fashion must have in acest sezon. Avantajele acestor casti sunt multiple, te protejeaza de frig, mai ales daca nu renunti la jogging in timpul sarcinii, poti asculta muzica si vei fi mereu in pas cu moda. Confectionate din materiale de inalta calitate, aceste casti nu provoaca alergii si nu lasa frigul sa patrunda. Mufa Jack de 3.5 cm este compatibila cu orice tip de telefon sau smartphone. Asculta muzica preferata oriunde si protejeaza-te de frig. Pret: 89.90lei / www.soleshop.ro

Articole relationate
Copilul tău are un părinte preferat? Cum gestionezi situaţia

Copilul tău are un părinte preferat? Cum gestionezi situaţia

Întrebarea Pe cine iubeşti mai mult: pe mami sau pe tati? ne-a fost adresată nouă, adulţilor de acum, pe vremea când eram de-o şchioapă, şi le este pusă şi acum copiilor noştri, dându-ne senzaţia că nu va dispărea niciodată din vocabularul poporului nostru. De ce ar trebui să o dăm uitării? Mii de articole de parenting ne explică faptul că un copil nu face diferenţa între părinţi decât dacă este pus în faţa întrebării. Iar atunci, în sufletul lui se duce atunci o luptă crâncenă pentru că nu e pregătit pentru aşa ceva, nu poate decide şi nu poate da un răspuns sigur. Numai că micuţul ştie că nu poate evita şi spune ce îi vine prima oară în minte: adică mami sau tati, urmând ca în secunda următoare să se simtă cel mai vinovat copil din lume.

Da’ chiar, de ce sunt mamele mereu obosite?

Da’ chiar, de ce sunt mamele mereu obosite?

Eu am creier de mamă. Numai noi, cele care am dat viaţă, putem gândi atât de multe în acelaşi timp. Numai noi ne putem face 1000 de griji pentru 1000 de probleme diferite în timp ce zâmbim. Cum să îi explic toate acestea soţului? El mi-ar oferi soluţia pentru fiecare dintre aceste probleme, dar nu de asta am nevoie. Nu soluţiile sunt cele care mă liniştesc. Eu simt, de fapt, că nu am timp… Am obosit.

Educație pozitivă: Cum urmărim progresul în dezvoltarea copilului fără note și competiție

Educație pozitivă: Cum urmărim progresul în dezvoltarea copilului fără note și competiție

Educația pozitivă, un concept tot mai întâlnit în ultimii ani, își propune să cultive ceea ce poate face, învăța, realiza copilul, cu ajutorul potențialului său. Părinți, bunici sau educatori, adulții care doresc să își crească copilul după principiile educației pozitive, trebuie să știe că aceasta se face prin ghidare potrivită, cu blândețe, bunătate, optimism și oferire de opțiuni.

Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!