Sari la conținut

Curățenie fără stres! Cum scapi de grija prafului și a mizeriei în fiecare zi?

Chiar dacă, uneori, menajul te poate deconecta de la stresul cotidian, atunci când ești mama unor prichindei cu vârste mici poate fi o… corvoadă. Mai ales că, în vârtejul programului tău zilnic – trezit, pregătit copiii pentru școală, mic dejun, birou, cumpărături, luat copiii de la grădiniță ori de la școală, spălat, gătit, călcat etc. – pare că faci mereu curat și nici că se vede. Ar fi bună o baghetă magică, nu?! Dar ea chiar există, ce-i drept sub o altă formă: aspiratorul iRobot Roomba 980.

Viața de mămică vine la pachet, pe lângă momentele unice petrecute alături de prichindei, și cu o mulțime de responsabilități și treburi... casnice. Iar menajul se poate transforma într-un factor... stresant, de-a dreptul! Mai ales în weekend când îți dorești să petreci cât mai mult timp alături de copiii tăi. Și vorbim aici de timp de calitate. Dar ce facem cu menajul? Cum scapi de grija prafului și a mizeriei în fiecare zi? Nu, nu-ți propun vreun număr de magie și nici vreo formulă plină de mister. Tehnologia este cel mai bun prieten al mămicilor.

Mai precis, îți propun iRobot Roomba 980 - cel mai performant aspirator robot din lume, care se va dovedi un real ajutor pentru ca tu să scapi de grija prafului și a mizeriei în fiecare zi și să te dedici întru totul copiilor tăi.

Cum este? Isteț, elegant, simplu, imbatabil, ușor de folosit, extrem de adaptabil, independent, curajos, neobosit... Perfect! Și încă nu am epuizat toate epitetele! Modelul iRobot Roomba 980 funcționează printr-o simplă apăsare de buton, curăță mai bine decât modelele precedente, are o durată de viață a bateriei de 2x mai mare decât a predecesorilor lui, curăță covoare și orice tip de suprafață dură și trece de orice obstacol care nu este mai înalt de 1.6 cm.

Și dacă tot am vorbit despre baterie, curăță fără oprire pâna la 185 mp cu o singură încarcare.
În plus, face curățenie în lipsa ta. Prin aplicația pentru mobil sau tabletă, iRobot Home, poți controla robotul tău Roomba 980 de la distanță indiferent de timp sau de locul unde te aflii. Stai la birou și tocmai ți-ai amintit că trebuie să faci curățenie acasă până se întorc prichindeii de la grădiniță sau de la școală? E simplu, deschide aplicația iRobot Home și apasă Clean. Sau poți programa din timp data și ora la care vrei ca robotul tău Roomba 980 să înceapă curățenia, iar tu nu mai trebuie să îți faci griji, Roomba se va ocupa de asta. Aplicația iRobot Home cuprinde mai multe informații: despre întreținerea robotului , suport tehnic, clipuri video pentru instruire etc.

Ți-am trezit interesul? Uite și alte detalii despre acest model:

 • iRobot Roomba 980 dispune de una dintre cele mai importante inovații din istoria aspiratoarelor robotizate - un sistem de curățare în trei trepte AeroForce, ceea ce mărește eficiența aspirării cu până la 50%, ori de câte ori este nevoie. Sistemul AeroForce concentrează fluxul de aer în spațiul îngust dintre extractoarele rotative ceea ce duce la accelerare. Filtrarea aerului este asigurată printr-un filtru de inalta eficienta AeroForce®.
 • Noul sistem de navigare sofisticat iAdapt 2.0 asigură o curățare perfectă a apartamentul dvs., indiferent de cât de spațios este. Prin tehnologia de navigare iAdapt 2.0, Roomba 980 învață drumul, "vede" și recunoaște mobilierul sau obstacolele și intrarea în camera alăturată.
 • Bateria performantă cu litiu permite robotului iRobot Roomba 980 să curețe până la 185 mp cu o singură încărcare; comparativ cu bateria roboților iRobot precedenți, are capacitate cu 50% mai mare și durată de viață de 4x mai lungă. Dacă este necesar, Roomba se va întoarce pentru câteva minute la stația de încărcare, se reîncarcă, și continuă curățarea exact de unde s-a oprit, până când își termină treaba.

Află mai multe despre tehnologia care îți poate fi de mare ajutor dar și despre trucuri prin care îi poți implica pe cei mici în curățenia casei accesând următorul link: irobot.suntmamica.ro.
 

 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  adevarul.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!