Sari la conținut

17 fotografii uimitoare de la naștere care au fost numite cele mai bune din 2019

Este luna februarie, ceea ce înseamnă că este acea perioadă din an în care Asociația Internațională a Fotografilor de Nașteri anunță câștigătorii competiției anuale.

Începem cu fotografia puternică ce a fost desemnată câștigătoarea primului loc al competiției.

Această poză incredibilă a unei mame care încearcă să-și nască puiul a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din categoria Detalii despre naștere.

Această captură uimitoare a unui băiețel văzându-și frățiorul cum vine pe lume a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din categoria Naștere.

Imaginea în care fetița se adaptează la noua sa dinamică familială a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din categoria Fresh 48.

Captura unei femei care se află în travaliu dimineața a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din categoria Travaliu.

Fotografia cu primele momente ale mamei și copilului împreună după o naștere în apă  a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din categoria Postpartum.

Pe lângă fotografiile uimitoare selectate de juriul competiției, membrii asociației au selectat această fotografie emoționantă ca fiind câștigătoarea locului I.

Această captură a unui bebeluș aflat încă în sacul amniotic a câștigat premiul pentru cea mai bună poză din categoria Detalii despre naștere.

Acest moment intim al unui tată care își susține partenera a câștigat alegerea membrilor în categoria cea mai bună poză din Travaliu.

Fotografia în care proaspăta mămică alăptează a fost numită cea mai bună poză din categoria Fresh 48.

Mențiunile de onoare ale concursului sunt, de asemenea, de neuitat -  ca și această fotografie a unui bebeluș care pare să vină pe lume mai devreme decât s-ar fi așteptat mămica.

Fotografia familiei care este alături de mămica în travaliu.

Fotografia unui bebeluș care tocmai ce a venit pe lume.

Captura familiei care se bucură de strălucirea dată de venirea pe lume a bebelușului.

Poza dramatică a unui bebeluș născut cu cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului.

Glorioasa fotografie a unei mame și a nou-născutului ei.

Fotografia minunată a unei mame care are deja mâinile pline de dragoste.



 

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!