Sari la conținut

5 Cauze ale hemoragiilor în primul trimestru de sarcină

 Acum 5 săptămâni am petrecut o noapte în spital cu o hemoragie puternică. Aveam 10 săptămâni și o panică de a nu-l pierde pe bebe 3. Mai trecusem prin asta la Alexandru dar atunci nu avusesem grijă de mine.
 Acum, pentru că știam prin ce trecusem și nu mai voiam să se repete istoria aveam super mega grijă cu tot ceea ce făceam.
 Un aspect nu am luat în considerare: emoțiile.
 
 Se întâmpla după Referendum când 2 ‘amice’ au simțit nevoia să fie justițiare și să mă pună la punct (doar pentru că nu împărțeam același mod de a vedea lucrurile în viață), atât în privat cât și public.
 Fără să vreau, se pare că în interior, am fost mult mai afectată decât mi-am dorit, astfel că la nici 24 de ore de la discuția cu ele, am ajuns la spital.
 Gustul amar vine din faptul că erau printre puținele persoane care știau că sunt însărcinată și în primul trimestru, când este cel mai fragil. Dar nu a contat așa mult ca dreptul lor de a avea dreptate. Și da, și ele sunt mame, așa că știau care e treaba cu emotiile…
 
     Sfat?
     NU contraziceți niciodată o femeie însărcinată, oricâte ‘prostii’ ar spune din punctul vostru de vedere. Dacă nu va pasă de ea, măcar gândiți-vă la bebelușul din burtica ei!
 
 1. Prima cauza a unei hemoragii în sarcină sunt: EMOȚIILE!
 O femeie însărcinată trebuie menajata de tot ce este neplăcut sau negativ. Aici se pun și discuțiile în contradictoriu, certurile sau agresiunile verbale de orice fel. Emoțiile nefaste pot cauza pe fond de stres sângerări.

(...)

Citește mai mult pe zanascutecel.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!