Sari la conținut

5 video uimitoare cu bebelusii din burtica

Cat timp este in burtica bebelusul este mereu cu tine. Cu toate acestea, iti este greu sa iti inchipui cum este si ce face cu adevarat. Chiar si dupa ce incepe sa se miste nu reusesti sa iti imaginezi cum este viata vazuta din interiorul uterului. 

Asa ca, am strans pentru tine 5 video care te vor ajuta sa iti faci o idee mai precisa despre cum arata si ce face un bebelus in burtica. Unele video iti arata cum se dezvolta, altele se concentreaza pe un singur gest al sau, altele dezbat miracolul formarii vietii. Toate aceste video sunt posibile datorita dezvoltarii tehnologiei din ultima vreme care noua ne permite sa ne simtim mult mai aproape, vizual, de bebelusii nostri. 

1. Anatomia sarcinii de la conceptie la nastere

Este un video care prezinta nu numai bebelusul, ci si organele sale interne, structura osoasa etc. Mai mult aici.

 

2. Filmare directa a unui bebe din burta

Cu imaginile de la ecografii, fie ele si 3D v-ati obisnuit deja. Acest video insa il filmeaza pe bebe direct in diferite stadii ale dezvoltarii sale.

 

3. Bebe cascand

Bebelusii au o viata foarte activa, desigur, cand nu dorm - fac pipi, casc, isi sug degetul, se joaca, plang, asculta ce se intampla afara. In video de fata se vede un bebelus cascand. Aici puteti citi mai mult despre asta. 

 

4. Loviturile

Ce fac doi frati cand se intalnesc? Se inbratiseaza si, din cand in cand, isi mai dau si cate un picior.

 

5. Cum se vede din afara

Toata aceasta activitate se vede si din afara, daca esti in ultimele saptamani de sarcina. Mai jos aveti un video cu un bebelus foarte activ. 

 

Bebele tau ce face acum?

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti