Sari la conținut

8 cele mai răutăcioase comentarii adresate femeilor însărcinate

Adesea, cei din jur nu au rețineri atunci când vine vorba despre a face observații și a-i judeca pe ceilalți. Mulți o fac neintenționat, dar tot reușesc să facă persoana de lângă să se simtă inconfortabil.

Din păcate, acest lucru se întâmplă în mod obișnuit și femeilor gravide.

Iată 8 cele mai răutăcioase comentarii adresate femeilor însărcinate:

Unul dintre colegii mei mi-a spus că voi avea o fetiță pentru că mi-a furat frumusețea. Am fost ceva de genul... bine măcar că am fost frumoasă până acum.

În timp ce vărsam, după travaliu, într-o cameră plină cu aproximativ 20 de oameni și evident nu eram pregătită pentru a primi vizitatori, un membru al familiei mi-a spus că am stat prea mult in travaliu și că soțul meu este foarte obosit și are neapărată nevoie de un sandwich.

Oamenii îmi spuneau adesea: “Mai ai puțin și naști, nu-i așa?”… eu eram în doar 7 luni.

Soțul meu mi-a spus că partea lui preferată la o femeie este abdomenul plat. Am plâns 2 ore. Aveam 24 de săptămâni de sarcină și tocmai îl întrebasem dacă îi plac sânii sau fundurile. Mă simțeam mai sexy pentru că îmi crescuseră sânii destul de mult.

"Hmm, ești destul de mare!"

O cunoștință s-a apropiat de mine și m-a întrebat dacă sunt însărcinată când aveam vreo 20 de săptămâni. Și când i-am confirmat, mi-a spus că era sigură de răspunsul meu pentru că hainele stau altfel pe mine.

Eu însărcinată în 9 luni cumpărând haine pentru bebeluș. Casierița: "Cine va avea un bebeluș?" Eu: Eu voi avea. Sunt și grasă și însărcinată.

Pe vremea când eram însărcinată, un băiat de la benzinărie mi-a spus: “Urmează să naști curând, nu?”… eu intrasem abia în a 30-a săptămână.

Sursa

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat
  Abonează-te la newsletter

  Caloria.ro
  ..

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!