Sari la conținut

Beneficiile sucului de morcovi, în sarcină

Morcovii sunt o sursă bogată de beta-caroten, vitamine și calciu. Consumul de suc de morcovi, în timpul sarcinii, crește imunitatea și, prin urmare, te poate proteja atât pe tine, cât și pe bebelușul tău de diferite boli.

Morcovul este una dintre cele mai versatile legume datorită valorii sale nutritive. Având un gust bun, morcovul are efectul de curățare al organismului și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Iată 8 beneficii ale sucului de morcovi, consumat în sarcină:

  • Ajută la curățarea ficatului și previne bolile hepatice, cum ar fi icterul
  • Ajută la creșterea imunității
  • Ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la reducerea apariției riscului de diabet
  • Ajută la dezvoltarea inimii și a ochilor copilului
  • Sucul de morcovi este bogat în vitaminele C și A și fibre, care sunt necesare în sarcină
  • Sucul de morcovi este bogat în beta-caroten, care acționează ca un antioxidant și te protejează împotriva radicalilor liberi
  • Vitamina A din sucul de morcovi ajută la lupta împotriva infecțiilor. În plus, vitamina A adaugă calitate laptelui matern.
  • Fitochimicele conținute în sucuri favorizează buna funcționare a organismului. Acestea sunt considerate vitamine importante care trebuie adăugate în dieta zilnică din sarcină.

Sucul de morcovi este bogat în substanțe nutritive, care ajută la creșterea imunității, la curățarea ficatului și la dezvoltarea fătului. Deși sucul de morcovi are o mulțime de beneficii, asigură-te că nu consumi suc de morcovi în exces, deoarece acesta poate duce la indigestie cu caroten, care îți poate îngălbeni pielea. Așadar, dacă intenționezi să introduci sucul de morcovi în timpul sarcinii, consultă medicul pentru a-ți recomanda cantitatea potrivită pentru consum.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!