Sari la conținut

BioTexCom este un centru unic unde lucrurile ireale devin posibile

Vezi gGalerie foto

Acum câțiva ani, diagnosticul de infertilitate rostit de către medici răsuna ca o condamnare, care nu poate fi tratată. Astăzi, centrul medical BioTexCom, zi de zi, dă o dovadă lumii că există soluții și metode inovatoare pentru tratamentul acestei afecțiuni!

Potrivit statisticilor, aproximativ 4,5 milioane de cupluri se confruntă anual cu problema infertilității. Cauzele infertilității pot fi multiple și diferite, dar pentru fiecare problemă există o soluție, pentru că INFERTILITATE ABSOLUTĂ NU EXISTĂ. Sute de cupluri din România s-au convins deja de lucrul acesta.
- FIV, ICSI, PGD;
- Programe cu mamă surogat;
- Donare de mitocondrii;
- Bancă vastă de ovocite.

Clinica Biotexcom, pe lângă serviciile medicale, oferă pacienților o gamă largă de servicii suplimentare din momentul venirii acestora în Kiev, asigurându-le astfel transportul, cazarea, mesele, asistența cu privire la problemele organizatorice, întocmirea documentelor, îngrijirea copilului și altele.

Cupluri fericite care au devenit părinți în clinica BioTexCom

Momente emoționante ale cuplurilor, care din cauza pandemiei, au ajuns cu greu la bebelușii lor.

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • Carmen

    Foarte tare! Nici nu am stiut ca poate exista asa ceva!

  • Chriss

    Bună! Să înțeleg că se află în Ucraina? Și cum poți ajunge acolo? Mă refer ce acte necesare trebuie pentru ca să ajungi la această clinică? Este nevoie de o chemare sau ceva de genul acesta?? Mersi anticipat!

  • Monica

    Din păcate eu și soțul meu avem probleme de sănătate și nu putem avea copii.. Citisem foarte multe articole despre clinica respectivă și am decis să încercăm și noi aici, fiindcă am avut deja câteva tratamente de Fiv, dar au fost făra folos. Am trecut aici o examinare, și a funcționat din prima!! Sunt însărcinată cu 2 copilași, care în curând v-or aparea. Suntem enorm de fericiți și rescunăscători acestei clinici! Mulțumesc Biotexcom pentru sprijinul și ajutorul dvs! Acum v-om avea o familie la care am visat atât de mult!!

  • Andrei

    INFERTILITATE ABSOLUTĂ NU EXISTĂ - chiar ne-am convins în aceasta! Eu și soția mea suntem recunoscători acestei clinici pentru minunata noastră fiică! Mersi!

  • Radu

    Citisem multe articole despre clinica respectiva, eram la fel de sceptici si neincrezuti, mai ales ca se afla in Ucraina, insa ne-am schimbat parerile dupa ce am ajuns acolo si am vorbit cu medicii. Ce pot spune? Sunem fericiti ca totusi am facut acest pas, iar astazi suntem partinti a 2 copilasi sanatosi! Multumim Biotexcom pentru ceea ce faceti! Bafta in continuare!

  • Angela

    Nu prea îmi vine să cred că în România nu exista astfel de clinici RUAM. Dar, da, văd că au o gamă largă de tratamente, printre care sunt și serviciile de mamă purtătoare, ceea ce în România este ilegal..

  • Radu

    Bună Chriss!

    Vezi pe site-ul clinicii nr de contact la care te poți adresa pentru mai multe detalii. Le poți scrie și pe whatsapp, sau să le suni!

  • Csenia

    Am apelat la Fiv cu ovocite donate, acum un an în urmă! Astăzi nu pot, decât să spun mulțumesc din tot sufletul și să spun că sunt enorm de recunoscătoare acestei clinici pentru tot ce fac pentru noi cuplurile infertile!

  • Ana-Maria

    Mulțumim pentru articolul publicat! Interesant !

  • Roxana

    Articol informativ! Citisem mai multe articole despre clinica respectivă, cât cuvinte bune, atât și cuvinte rele.. Părerea mea este, că fiecare își alege singur ce e mai bun și să plece acolo unde consideră că e mai ok pentru sine. Infertiliatea cu părere de rău chiar este o problemă în ziua de astăzi, cu care se luptă o mulțime de cupluri, nu doar din România ci și în toată lumea.
    Doresc tuturor sănătate și visele să se îndeplinească celor ce doresc să devină părinți!

  • Veronica

    Bună! Și dacă am sindromul Rokitansky, pot apela la această clinică? Din câte am înțeles pot apela la programul de mamă surogat, ceea ce e legal în Ucraina?

  • Ioana

    Vă mulțumesc foarte mult pentru FIV-ul nostru reușit, pentru bebelușii minunați. Ne-am dorit foarte mult copii și, cu diagnosticul nostru, a existat o singură opțiune - FIV. Ne bucurăm foarte mult că am ales clinica BioTexCom. În urmă cu două săptămâni, copiii noștri s-au născut, nu am îndrăznit să scriu o recenzie înainte de naștere, mi s-a părut incredibil că vom avea în sfârșit copii! Nu mi-a venit să cred. Dar iată-i, unul lângă altul. Aceasta este fericirea noastră! Mulțumesc. Profesionalismul dvs.,sprijinul și ajutorul ne-au făcut fericiți și vor face mult mai mulți părinți fericiți. Vă doresc succes și o plecăciune profundă.

  • Denisa

    Sunt foarte recunoscător clinicii pentru ajutorul acordat la nașterea bebelușului nostru. Putem recomandam clinica cu incredere.

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!