Sari la conținut

Britney Spears, gravidă din nou. “Dacă sunt 2 acolo, o iau razna”

Prințesa Pop Britney Spears “did it again”, la vârsta de 40 de ani. Se pare că vedeta, mămică de doi băieți, este însărcinată din nou. Ea si partenerul ei, Sam Asghari, în vârsta de 28 de ani, vor deveni părinți.

Anunțul a fost făcut chiar de ea, pe contul personal de Instagram: Am slăbit atât de mult pentru excursia mea în Maui, doar ca să mă îngraş la loc… M-am gândit: "La naiba, ce s-a întâmplat cu stomacul meu???" Soţul meu a spus: „Nu, prostuţo, ai "o sarcină" de la mâncare!!!” Aşa că am făcut un test de sarcină... şi uhhhhh, ei bine... am un copil".

“4 zile mai târziu, sunt şi mai "însărcinată" cu mâncare. Creşte! Dacă sunt doi acolo... o s-o iau razna!", spune artista.

Mai mult, cântăreața a vorbit și despre dezavantajul de a fi celebru, mai ales în etapă atât de sensibilă cum este sarcina sau perioada post-natală: Evident că nu voi ieşi la fel de mult, din cauză că paparazzi îşi iau banii pe fotografiile cu mine, aşa cum au făcut-o, din păcate, deja... Este greu, pentru că atunci când eram însărcinată am avut depresie perinatală... Trebuie să spun că este absolut oribil... Femeile nu vorbeau despre asta pe atunci... Unii oameni considerau că este periculos ca o femeie să se plângă aşa, în timp ce era însărcinată... Dar acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi... Mulţumesc lui Dumnezeu că nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un mare secret… De data asta, voi face yoga în fiecare zi !!! Răspândind multă bucurie şi dragoste!!!", a mai scris ea pe Instagram.

Britney mai are doi băieţi din mariajul cu dansatorul Kevin Federline, Sean (16) şi Jayden (15).
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!